Ter versterking van de organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste

Financieel administratief medewerker (parttime)

Functie

Als Financieel Administratief Medewerker ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële administratie. Deze functie omvat een breed takenpakket.
Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor inboeken van de inkoop- en verkoopfacturen, het bijwerken van de debiteuren- en crediteurenadministratie, alsmede het bewaken van vorderingen op debiteuren, het bijhouden van kas- en bankboeken en de werkurenregistratie. Tevens valt een aantal facilitaire zaken onder je verantwoordelijkheid zoals de contacten met de schoonmaakorganisatie.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een relevante opleiding op mbo-niveau;
  • Je werkt nauwkeurig en bent cijfermatig sterk en beschikt over een analytisch inzicht;
  • Je bent flexibel, communicatief vaardig en proactief;
  • Je hebt kennis van en affiniteit met ERP pakketten; kennis van MKG (ERP software voor de metaal) is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre.

Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een afwisselende baan binnen een ondernemend en groeiend bedrijf. Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team waarin volop ruimte is voor eigen inbreng. We geven je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen. Samen bouwen we aan de toekomst van Fenix!

Vanzelfsprekend hierbij zijn goede arbeidsvoorwaarden als een 20-urige werkweek, 13 atv dagen,
27 vakantiedagen (op basis van fulltime) goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding woon-werk verkeer, tantième regeling en een salaris conform cao Metalektro. Veel ruimte voor gezelligheid zoals o.a. een bouwvak barbecue, jaarfeest, attenties bij feestdagen en meer.

Over Fenix Industries

Fenix Industries BV is een vooraanstaande gieterij die hoogwaardige, gecertificeerde gietstukken levert voor verschillende toepassingen in diverse sectoren.
Het betreft gietstukken in brons- en aluminiumbrons-, aluminiumlegeringen en diverse soorten roestvast staal. Gedegen vakmanschap, gedrevenheid en flexibiliteit in combinatie met het leveren van kwalitatief hoogstaande en snelle oplossingen staan aan de basis van een hoge klanttevredenheid bij afnemers in binnen- en buitenland. 
Fenix is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven in Noordoost Nederland.

Spreekt deze functie je aan? 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met:

Michiel Brouwers
Hoofd administratie
Tel. 0541-514232

Stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar: 
[email protected]

Scroll naar boven