Offshore en Scheepsbouw

Offshore en scheepsbouw

Waar zeer hoge eisen in combinatie met vaak korte levertijden van doorslaggevend belang zijn, is Fenix Industries uw partner. Al vele jaren tellen wij gerenommeerde ondernemingen in de offshore en scheepsbouw tot onze gewaardeerde klanten. Naast het snel leveren van hoogwaardige producten, hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze gietstukken. Al het gietwerk wordt dan ook volgens uw gewenste kwaliteitsnorm geproduceerd.

Gietstukken offshore-industrie

De gietstukken die wij leveren voor de offshore-industrie moeten van de hoogste kwaliteit zijn in een legering die geschikt is voor de desbetreffende toepassing. Veelal leveren we daarvoor aluminiumbrons of een RVS-legering. Waar noodzakelijk kunnen we gietstukken voor de offshore of scheepsbouw zeer snel leveren zodat men in no-time weer operationeel kan zijn.

Offshore & scheepsbouw

Waarom aluminiumbrons?

  • Hoge corrosiebestendigheid; zeewaterbestendig
  • Goede mechanische eigenschappen
  • Lage magnetische permeabiliteit (LowMag <1,05ยต in geselecteerde kwaliteiten)
  • Goed te bewerken

Productvoorbeelden

Warmtewisselaar

Warmtewisselaar

Bewerkt uitgeleverd

Scheepsschroef

Scheepsschroef

Ook in Sondermessing

Behuizing warmtewisselaar

Behuizing warmtewisselaar

JUK

JUK

Onderdeel CPP

Maatwerk producten

Fenix Industries levert onder andere warmtewisselaars, scheepsschroeven en juk onderdelen. Maar ook voor diverse behuizingen, bladdragers of een schwimmerkamer bent u bij ons aan het juiste adres. In veel gevallen is het ook mogelijk om een maatwerkoplossing te leveren. We denken graag met u mee bij specifieke en complexe onderdelen. Wilt u meer weten? Bekijk de gietstukken inspiratiepagina voor de offshore industrie, lees meer over rvs gieten, aluminium gieten of vraag direct een offerte aan.

Makkelijk & snel contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Scroll naar boven