Overige industrieën

Overige Industrieën

Staat uw branche niet specifiek benoemd? Ook dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Ons zandgietproces bijvoorbeeld biedt veel vrijheid in formaat, vorm en materiaalkeuze.

Een product kan op allerlei manieren worden behandeld en bewerkt. Wij kunnen zowel enkelstuks als kleine series produceren. Heeft u een product dat u in een serie wil laten gieten, dan kan ons coquillegietproces een uitkomst bieden.

Ook bij specifieke en complexe onderdelen denken we graag met u mee en gaan we met u in gesprek om een maatwerkoplossing te kunnen leveren.

Materiaalkeuze en afwerking

Om optimaal aan uw wensen en specificaties voor uw gietwerk tegemoet te kunnen komen, bieden wij een zeer uitgebreid scala aan verwerkbare materialen (bijvoorbeeld rvs gieten, aluminiumbrons, aluminium en tinbrons). Dat maakt voor elke toepassing een passende oplossing mogelijk.

Fenix Industries biedt daarnaast diverse mogelijkheden in oppervlaktebehandeling zoals glasparelstralen of beitsen. Uw product kan desgewenst volledig nabewerkt en montageklaar worden geleverd.

Aan de hand van uw industrie, de toepassing en kwaliteitseisen selecteren we de juiste legering en geven wij advies over het ontwerp van het gietstuk.

Makkelijk & snel contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Scroll naar boven