Infra- en spoorwegindustrie

Infra- en spoorwegindustrie

De infrastructuur en railindustrie vormen de ruggengraat van ons transport- en distributienetwerk, waarbij betrouwbaarheid en kostenefficiëntie van cruciaal belang zijn. Bij Fenix Industries begrijpen we de noodzaak van hoogwaardige, duurzame onderdelen die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Fenix Industries heeft ervaring met het maken van onderdelen in zowel treinstellen als aan het spoor. De onderdelen die wij gieten voor de treinstellen worden in series gemaakt door middel van coquillegieten.

Uw partner in de railindustrie

Met een jarenlange ervaring in het leveren van onderdelen voor zowel treinstellen als spoorweginfrastructuur, zijn wij de ideale partner voor uw behoeften in de railindustrie. Wij bieden niet alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit, maar bieden ook assemblage mogelijkheden en seriematige productie van aluminium gietwerk.

Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid is ongeëvenaard, met onderdelen die een hoge treksterkte en rek bieden om te voldoen aan de hoge belastingseisen van de spoorwegindustrie. Bovendien maakt onze expertise in coquillegieten het mogelijk om betrouwbare, consistente onderdelen in serie te produceren.

  • Focus op veiligheid
  • Assemblage mogelijkheden
  • Hoge treksterkte en rek
  • Seriematige productie mogelijk
  • Ook coquille-gietwerk

Producten infra- en spoorwegindustrie

In treinstellen worden de tafelsteunen en prullenbakjes gegoten van aluminium. Deze gietstukken worden seriematig vervaardigd met behulp van een stalen coquille, wat zorgt voor een hoge mate van consistentie en kwaliteit. Bij Fenix Industries streven we naar een zorgvuldig productieproces, met aandacht voor elke stap.

Voor infra-industrie gieten we aluminium onderdelen voor een groot deel van de aluminium verkeerslichten. Wij produceren niet alleen de behuizingen, maar ook de robuuste aluminiumpalen waar de verkeerslichten op staan. Deze onderdelen zijn vervaardigd om de verschillende weersomstandigheden in buitenomgevingen te kunnen weerstaan.

Gietwerk door Fenix Industries

Bij Fenix Industries streven we ernaar om meer dan alleen een leverancier te zijn; we willen uw partner zijn in het creëren van betrouwbare, hoogwaardige onderdelen voor de infrastructuur en railindustrie. Of u nu op zoek bent naar seriematige productie van aluminium onderdelen voor treinstellen of robuuste aluminium componenten voor verkeerslichten, ons team van specialisten staat voor u klaar.

Fenix Industries adviseert op het gebied van engineering, materiaalkeuze en vormgeving van de gietstukken. Zo kunnen we onderdelen produceren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en afwerking. Interesse? Of meer weten over aluminiumbrons gieten, aluminium gieten, rvs gieten of tinbrons gieten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Makkelijk & snel contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Scroll naar boven