Ter versterking van de organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste

Vormer (fulltime)

Wat ga je doen?

In deze functie ben je o.a. belast met het coaten van de vormen, kun je profiel koel stukken afvormen en instructies en tekeningen lezen, snijd je op de juiste manier zelfstandig een gietstuk aan en ben je tevens zelfstandig verantwoordelijk voor de opbouw van een vorm.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over LBO/ MBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over technisch inzicht en kunt tekeningen en instructies lezen;
  • Je werkt nauwkeurig en accuraat;
  • Je kijkt kritisch naar je eigen werkzaamheden, werkt zelfstandig en toont initiatief.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en zelfstandige functie in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Fenix en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is de productielocatie van Fenix Industries in Oldenzaal.

Over Fenix Industries

Fenix Industries BV is een vooraanstaande gieterij die hoogwaardige, gecertificeerde gietstukken levert voor verschillende toepassingen in diverse sectoren.
Het betreft gietstukken in brons-, aluminiumbrons-, aluminiumlegeringen en diverse soorten roestvrij staal. Gedegen vakmanschap, gedrevenheid en flexibiliteit in combinatie met het leveren van optimale en snelle oplossingen staan aan de basis van een hoge klanttevredenheid bij afnemers in binnen- en buitenland. Meer informatie over Fenix Industries is te vinden op www.fenixindustries.eu.
Fenix Industries BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven in Noordoost Nederland.

Geïnteresseerd?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met:

Brian Smith
Technisch directeur
Tel. 0541-514 232.

Of stuur direct jouw sollicitatie met motivatie en CV naar: [email protected] 

Scroll naar boven