Ter versterking van de organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste

Medewerker straalcabine (fulltime)

Wat ga je doen?

De gietstukken die gemaakt worden in de gieterij moeten als laatste in het productieproces gestraald worden. Als medewerker straalcabine ben je belast met het verzamelen, verplaatsen en het stralen van de gietstukken in een automatische straalcabine. De straalcabine is letterlijk het kruispunt van het bedrijf.

Wie ben jij?

  • Je hebt een flexibele werkinstelling;
  • Je kunt goed communiceren;
  • Je werkt nauwkeurig en gaat voor kwaliteit;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de metaalbranche;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  • Je beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur kun jij je ook goed redden in het Duits.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en zelfstandige functie in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Fenix en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is de productielocatie van Fenix Industries in Oldenzaal.

Over Fenix Industries

Fenix Industries BV is een vooraanstaande gieterij die hoogwaardige, gecertificeerde gietstukken levert voor verschillende toepassingen in diverse sectoren.
Het betreft gietstukken in brons-, aluminiumbrons-, aluminiumlegeringen en diverse soorten roestvrij staal. Gedegen vakmanschap, gedrevenheid en flexibiliteit in combinatie met het leveren van optimale en snelle oplossingen staan aan de basis van een hoge klanttevredenheid bij afnemers in binnen- en buitenland. Meer informatie over Fenix Industries is te vinden op www.fenixindustries.eu.
Fenix Industries BV is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven in Noordoost Nederland.

Geïnteresseerd?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met:

Brian Smith
Technisch directeur
Tel. 0541-514 232.

Of stuur direct jouw sollicitatie met motivatie en CV naar: [email protected] 

Scroll naar boven